Doe het zelf Ongediertebestrijding

Geschreven door: François van Iersel
Doe het zelf Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding wordt in veel gevallen overgelaten aan bedrijven die gecertificeerd zijn. Dat is ook raadzaam want in heel veel gevallen wordt er met giftige bestrijdingsmiddelen gewerkt. Dit mag wettelijk alleen gebeuren door bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn.  Ze moeten aan bepaalde eisen voldoen om ongedierte volgens voorschrift met chemische bestrijdingsmiddelen te mogen bestrijden. De regelgeving wordt daaromtrent alsmaar strenger. Brabant Ongedierte Bestrijding & Preventie is ook een gecertificeerd ongediertebestrijding bedrijf, alleen wij werken niet met giftige bestrijdingsmiddelen, behalve dan met wespen in het seizoen, als het niet anders kan.

Verduurzamen van ongediertebestrijding

Veel particulieren kunnen nu nog muizengif,  rattengif en verschillende soorten spuitbussen kopen om dieren en insecten te doden. Ik ben ervan overtuigd dat ook daar verandering in gaat komen. En eigenlijk is dat maar goed ook. Werken met giftige bestrijdingsmiddelen alléén is namelijk nooit geen duurzame oplossing. Heb je overlast van ongedierte dan zijn er altijd meer punten die aangepakt moeten worden om tot een duurzame oplossing te komen. Verduurzamen van ongediertebestrijding begint met het geven van eerlijke en goede voorlichting.

Doe het zelf Ongediertebestrijding

Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding wil bedrijven maar ook particulieren graag helpen met Doe het zelf ongediertebestrijding. De middelen en kennis die hij heeft deelt hij graag met jou als particulier, maar ook als bedrijf. Heel veel kun je namelijk zelf doen, maar je moet wel weten hoe.

Ongediertebestrijding middels gifvrij methodieken

Francois kan bedrijven en particulieren helpen met gifvrije toepassingen en methodieken. Hij geeft je daarbij advies, de benodigde materialen en eventueel de gereedschappen. De uitvoering doe je zelf. Gifvrije toepassingen mag je namelijk zelf uitvoeren. Heb je hulp nodig bij de ongediertebestrijding dan kun je Francois altijd laten komen om je te begeleiden en advies te geven.

Voor wie is Doe het zelf ongediertebestrijding

Doe het zelf ongediertebestrijding is voor elk bedrijf dat niet hoeft aan te tonen dat ze aan ongediertebestrijding en preventie hoeven te doen. Bedrijven die niet met voeding te maken hebben en die niet in de voedselketen zitten kunnen en mogen zelf aan ongediertebestrijding doen.  Particulieren mogen nu nog alles zelf doen alleen krijgen ze te weinig begeleiding en advies. Hierdoor ontstaan soms gevaarlijke situaties.

Gifvrije ongediertebestrijding

Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding & Preventie is gespecialiseerd in gifvrije methodieken en toepassingen om bepaalde soorten ongedierte te bestrijden. Zijn methodes zijn erop gebaseerd dat er een ondraaglijke omgeving wordt gecreëerd waardoor bepaalde diersoorten niet op de plaatsen willen verblijven waar ze eerst overlast veroorzaakte. Zonder giftige bestrijdingsmiddelen werken betekend dat je zelf alles op een veilige manier kunt doen. Francois kan je daarbij helpen met advies en benodigde spullen.

Belangrijk bij Doe het zelf ongediertebestrijding

Er zijn een aantal zeer belangrijke stappen te zetten als het gaat ongediertebestrijding met een duurzaam karakter. Het duurzame karakter s belangrijk om ervoor te zorgen dat je ongedierteprobleem voor de lange periode onder controle is. In hoofdzaak zijn onderstaande acties van belang.

  1. Met welke soort ongedierte heb je te maken?
  2. Opsporen van de oorzaak.
  3. Welke methode ga je gebruiken om de populatie te verkleinen cq te verjagen?
  4. Weringsmaatregelen treffen.
  5. Hygiëne optimaliseren.
  6. Preventieve maatregelen.
  7. Monitoren

Tegen welke soorten ongedierte

Zonder giftige bestrijdingsmiddelen werken betekend dat je niet alle soorten kunt aanpakken. Onze methodes hebben als basis het verjagen en vangen van beestjes waardoor de overlast verdwijnt en onder controle blijft. Beestjes die je zelf gemakkelijk zonder gif kunt bestrijden met onze technieken zijn :

Heb je vragen hoe je zelf ongediertebestrijding toe kunt passen of wil je dat Francois het voor je doen, neem dan direct contact met hem op.

Hulp nodig?

Heb je een ongedierteprobleem met muizen, ratten, wespen of zilvervisjes waar je zelf écht niet uit komt? Neem dan contact op met Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding. Francois helpt je graag dit probleem vakkundig op te lossen. Vandaag gebeld is vandaag geholpen!