Wespen laten bestrijden

Laat het over aan de professionals!

Zelf wespen bestrijden?………..Er gebeuren elk jaar weer opnieuw ongelukken mee!

Wespen bestrijden is een vak apart. Het kan gevaarlijk zijn om ze zelf te lijf te gaan. Mensen proberen het soms zelf, maar ze worden gestoken of het lukt niet zoals gewenst. Elke jaar opnieuw gebeuren er ongelukken omdat men niet goed voorbereidt aan de slag gaat. Wespennesten hoeven niet altijd bestreden te worden. Als ze niet vervelend voor jou of voor je gezin zijn dan hoef je er niets aan te doen. In de praktijk zie je dat ze al snel als irritant worden ervaren.

Wespennest bestrijden

Wespen maken vaak hun nest in en rondom je huis. Met kleine kinderen of oudere mensen in de buurt is het zaak dat het veilig blijft. Zeker als je weet, dat je of een familielid allergisch is voor een wespensteek. Mensen zijn vaak bang van wespen. Is de angst er omdat je denkt allergisch voor een wespensteek te zijn dan kun je dat eerst laten testen bij de huisarts. Vaak kan het rust geven als je weet dat je niet allergisch bent. Als je wel allergisch bent, dan weet je dat, en kunt je jezelf er tegen beschermen.

Wespen bestrijden

Ter voorkoming van een wespennest bij je huis of bedrijf kun je zelf al enkele weringsmaatregelen nemen. Deze maatregelen gelden tevens om ander ongedierte buiten te houden. Voorkomen is beter dan bestrijden is het motto van Francois.

Wat je zelf kunt doen ter voorkoming van een wespennest !

Sluit een wespennest nooit af

Sluit een wespennest nooit af. Dit kan gevaarlijke situaties met zich meebrengen. Wespen zoeken altijd naar een uitweg en de kans dat ze naar binnen komen is groot. Een wespennest dat naar binnen komt, wil je niet mee maken. Een wespennest kan erg groot zijn en de ellende is niet te overzien als die je huis komen terroriseren.

Ongediertebestrijders hebben speciale pakken en maskers voor het bestrijden van wespen. Je zal begrijpen dat er niet voor niets voorzichtig mee omgegaan wordt. Heb je een wespennest dan is het van belang dat het professioneel bestreden wordt.

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.