Waarom ongediertepreventie volgens de GPM methodiek

Voorkomen is beter dan bestrijden.

Waarom ongediertepreventie volgens de GPM methodiek ? Daar zijn een aantal voor ons zeer belangrijke redenen voor. François gelooft en is ervan overtuigd dat ongedierte problemen bij de bron moeten worden aangepakt en dat niemand dat alleen kan doen. Hij gelooft in nieuwe innovatieve toepassingen en methodes waarbij lang niet altijd giftige biociden hoeven te worden gebruikt. Samen met jou kunnen we het verschil gaan maken.

Het is de taak van François om je te informeren over mogelijkheden en toepassingen zonder gebruik van giftige stoffen.

Niet alle ongedierte problemen kunnen zonder gif worden opgelost. Problemen die François wel zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen op kan lossen pakt hij aan. Chemische bestrijding dient altijd een laatste stap te zijn en nooit een eerste. 

De soorten ongedierte die François kan weren en bestrijden op basis van het creëren van een ondraaglijke omgeving zijn :

 1. muizen
 2. ratten
 3. vogelmijt / bloedluis
 4. bedwantsen
 5. mieren
 6. Luizen op planten en stofmijt
 7. mollen

Wespen kunnen als het wespennest bijvoorbeeld in een hooibaal zitten bestreden worden met een 100% natuurlijk niet giftig product. Kan François een wespennest meenemen dan zal hij dat altijd doen om geen bestrijdingsmiddel te hoeven gebruiken.

Redenen waarom ongediertepreventie volgens de GPM methodiek :

 • het is een leuke manier van werken
 • betrokkenheid van alle medewerkers
 • doeltreffend
 • milieuvriendelijk
 • duurzaam
 • betere werksfeer
 • klantenbinding
 • omzet stimulerend

Heb je er wel eens aan gedacht dat ongediertepreventie volgens onze zelf ontwikkelde GPM methodiek je omzet kan stimuleren ?

Een heel belangrijk onderdeel van de IPM methode zoals François die gebruikt is hygiëne optimaliseren. Wist je dat gasten eerder terug komen naar bedrijven waar het hygiënisch is ? Ik ben ervan overtuigd dat gasten ook langer binnen blijven bij hygiënische bedrijven. Bedrijven die hygiënisch zijn worden besproken en krijgen mond tot mond reclame.

François kan speciaal voor jouw onderneming een GPM programma maken. Een op maat gemaakt plan waarbij medewerkers en leiding worden betrokken. Alle neuzen dezelfde kant op worden gezet en dat we gezamenlijk naar onze doelstelling toe werken. Communicatie en betrokkenheid leiden tot een hechter team. Jouw gasten of klanten zullen dat zien, want je medewerkers gaan het uitstralen. Verbetering van de werksfeer, teambuilding en communicatie liggen hieraan ten grondslag en zijn cruciaal voor het optimaliseren van je bedrijfshygiëne en ongediertepreventie.

Deze beide bedrijfsprocessen zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Om ze op een hoger niveau te krijgen zullen alle medewerkers betrokken moeten zijn bij het proces. Wellicht lijkt het nu allemaal een beetje veel, maar het valt reuze mee. François werkt inmiddels geruime tijd volgens zijn eigen GPM methodiek en wel met succes.

Ongediertebestrijding hoe werkt het.

Ongediertepreventie volgens de IPM methodiek.

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.