Gifvrije Muizenbestrijding

Veilig, duurzaam en milieuvriendelijk!

Gifvrij Muizen Bestrijden

Gifvrij muizenbestrijding volgens onze methodiek is gebaseerd op het creëren van een omgeving die ondraaglijk is voor muizen waardoor ze niet zullen komen. Dit doe Francois middels PestiNext elektronische muizenverjagers en het toepassen van weringsmaatregelen. Daar naast geeft Francois advies over het wegnemen van voedingsbronnen en nestgelegenheden. Allemaal cruciale punten voor een duurzame en milieuvriendelijke muizenbestrijding.

Muizenbestrijding volgens de methodiek van Francois is als de omstandigheden het toelaten gifvrij, duurzaam en milieuvriendelijk. Reeds vele huishoudens en bedrijven heeft hij geholpen met zijn 100% gifvrije en elektronische methodiek.

Overlast van muizen kan heel erg vervelend zijn. Bedrijfsmatig en huishoudelijk kunnen ze voor behoorlijke problematiek zorgen. Slapeloze nachten, kapotte spullen, aangetaste voorraden, stankoverlast, en het overbrengen van ziekteverwekkende bacteriën. Zaken waar je liever niets mee te maken wilt hebben.

Muizen weren

Francois doet het zonder muizengif daar waar het kan. Veilig, duurzaam en milieuvriendelijk!

Merk je dat je overlast van muizen hebt dan is het belangrijk dat u direct actie onderneemt. Als het aan Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding & Preventie ligt dan adviseer hij je om niet als eerste naar muizengif te grijpen, wat overal voorhanden is in winkels. Als je overlast van muizen hebt is het verstandig om eerst te kijken waar de overlast vandaag komt.

Overlast van muizen kan verschillende oorzaken hebben, te weten :

Bovenvermelde zaken kun je heel gemakkelijk zelf controleren en inspecteren. Als je de bron hebt gevonden dan bent je al een heel eind op weg om de overlast van muizen aan te pakken.

Muizen zijn erg nieuwsgierig en verkennen graag het terrein waar ze zich begeven. Zie je ergens een muis dan is de kans groot dat het er meer zijn en dat ze in staat zijn om je hele huis of bedrijf te gaan verkennen.

Knaag schade. Een muis moet van nature knagen omdat ze snelgroeiende voortanden hebben. Door middel van knagen houden ze hun voortanden kort. Doen ze dat niet dan zullen hun tanden doorgroeien waardoor ze niet meer kunnen eten en dood zullen gaan.Knaagschade door muizen kan voorkomen aan meubels, bomen, plinten, voedsel, voorraden en aan elektriciteitskabel. Knaagschade aan elektriciteitskabel kan hele vervelende gevolgen hebben zoals het uitvallen van machinerieën, kortsluiting en zelfs brand. Door middel van goede ongediertepreventie kan veel schade worden voorkomen.

Psychologische schade. Muizen zijn in staat om sommige mensen de stuipen op het lijf te jagen. Mensen kunnen er onrustig van worden en slapeloze nachten van krijgen. Door het taboe dat nog steeds op muizen rust treed er ook een schaamte gevoel op. Muizen worden geassocieerd met slechte hygiëne terwijl dat zeker niet het geval hoeft te zijn. De factoren kunnen wel tot psychologische schade leiden en voor stres situaties zorgen.

Gezondheids schade. Muizen laten overal hun urine en ontlasting achter. Overal waar ze lopen zijn sporen te vinden van muizenkeutels en urine. Muizen uitwerpselen kunnen allerlei materialen aantasten met ziekteverwekkende bacteriën. Werktafels, keukenbladen, pannen, bestek, voedselvoorraden en verpakking van voedsel kunnen door muizenpoep en urine besmet worden. Merk je op dat er spullen zijn besmeurt met uitwerpselen van muizen dan is het zaak om daar serieus mee om te gaan. Mensen kunnen er erg ziek van worden.

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.