Ratten bestrijden Den Bosch en Rosmalen

Diervriendelijke van je rattenprobleem af

Gifvrij Ratten bestrijden

Gifvrij ratten bestrijden volgens de methodiek van François is gebaseerd op het creëren van een omgeving die ondraaglijk is voor ratten waardoor ze niet zullen komen. Dit doet hij buiten middels geurverdrijving en binnen middels PestiNext elektronische dierverjagers. Beide methodes hebben hun effectiviteit reeds bewezen.

Naast deze methode beschikt François ook over verschillende vangsystemen om ratten mee te vangen. Allemaal zonder giftige bestrijdingsmiddelen.

Ratten weren volgens de  methodiek van François is een gespecialiseerde klus. Heb je overlast van ratten dan is het zaak dat je er een professioneel ongedierte adviseur bij haalt. Brabant Ongedierte Bestrijding bestrijd ratten zonder gebruik van rodenticiden(rattengif).

Ratten zijn dragers en verspreiders van ziekteverwekkende bacteriën. Ze kunnen een gevaar voor je gezondheid vormen en ze kunnen apparatuur besmetten. Ratten zijn vaak de oorzaak van kortsluiting met brand als gevolg. Het is daarom noodzakelijk om actie te ondernemen als je ratten in je buurt hebt.

De bruine en zwarte rat

In Nederland komt de bruine rat het meeste voor. Bruine ratten leven in familieverband en het zijn zeer goede zwemmers. De bruine rat komt naar binnen voor het zoeken naar een schuilplaats en voedsel. Naast de bruine rat is er ook nog de zwarte rat. De zwarte rat houdt niet zo van zwemmen en is een zeer slim en sluw beest. De zwarte rat nestelt graag in gebouwen op hoog gelegen plaatsen.

Ratten zijn alleseters, maar hebben zo hun voorkeuren voor bepaalde soorten voedsel. Granen, meel, zaden en vruchten zijn ze dol op.

Gifvrij ratten weren

Gifvrij ratten weren is een vak apart. Zoals gezegd zijn ze slim en sluw. Een rat laat zich niet zomaar vangen of verjagen, de beste manier om er geen last van te hebben is ze te weren. Brabant Ongedierte Bestrijding & Preventie werkt met verschillende vangsystemen om ratten te vangen. Allemaal systeem waarmee ratten gevangen kunnen worden zonder gebruik van rodenticiden.

Ratten weren doet François volgens de GPM methode. Dit is een methode waarbij natuur en milieu met respect worden behandeld. GPM houdt in dat er eerst diverse maatregelen worden genomen van bouwkundige aard en dat er gekeken wordt naar de draagkracht van de populatie ratten. Het doel daarbij is dat er geen rodenticiden worden gebruikt om de ratten te bestrijden.

Voorkomen is beter dan bestrijden

François is er als professioneel ongedierte adviseur van overtuigd dat er veel overlast van ratten voorkomen kan worden als men anders omgaat met bepaalde dingen. Het werk van François bestaat dan zeker ook uit het geven van voorlichting en begeleiding ter voorkoming van overlast van ratten. Moet je ratten gaan bestrijden ben je vaak al te laat. Voorkomen is beter dan bestrijden.

Vraag direct advies of een offerte aan

Gifvrij Plaagdier Management is overigens de basis voor alle acties die François uitvoert. Hij werkt zonder gebruik van giftige chemische stoffen, en heeft daar een aantal technieken en methodes voor.

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.