Waarom Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie

Voorkomen is beter dan bestrijden.

Waarom ? Daarom!

Waarom zou je voor Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie kiezen ? Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie legt de nadruk liever op ongediertepreventie en ongedierteadvies. François gelooft dat er heel veel overlast van ongedierte voorkomen kan worden door de juiste en goede informatie te geven aan onze opdrachtgevers. Of het nu particuliere of zakelijke opdrachtgevers zijn, maakt voor ons geen verschil.

Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie is een bedrijf met een andere visie op ongediertebestrijding. François kiest voor duurzame toepassingen en oplossingen, waardoor je ongedierteprobleem voor de lange termijn wordt opgelost of beheersbaar wordt gemaakt.

In de praktijk komt het er op neer dat je zelf deel uit maakt van het proces. Er zijn namelijk heel veel dingen die je zelf kunt doen, mits het je keuze is om het door ons uit te laten voeren.

Ik zal je een voorbeeld geven om aan te geven wat ik bedoel. Afgelopen jaar heb ik veel wespennesten bestreden. Bij elke klant waar ik een bestrijding heb uitgevoerd heb ik ook gezegd dat ze beter de gaten waar de wespen in vliegen, dicht kunnen maken voor het nieuwe seizoen weer begint. Voorkomen is beter dan bestrijden. Dat is mijn motto.

Ongediertepreventie is waar ik mijn pijlers op richt. Ongediertepreventie is het voorkomen van overlast van ongedierteproblemen. Ongediertepreventie of ongediertebeheersing is volgens mijn filosofie, samenwerking tussen opdrachtgever en mij.

Doelstelling is daarbij dat er zo weinig mogelijk pesticiden worden gebruikt. Is het wel nodig om pesticiden te gebruiken zoals in mijn voorbeeld over wespen bestrijding? Nee omdat met het nemen van weringsmaatregelen wellicht het wespennest had kunnen worden voorkomen. Het uiteindelijke resultaat is dat er minder giftige stoffen in de natuur en het milieu komen.

Waarom zou je voor François van Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie kiezen ? Als je dezelfde passie hebt en je gelooft ook in het feit dat kleine beetjes helpen, dan kiest je voor Brabant Ongedierte Preventie en Advies. Samen komen we heel ver. Voorkomen is beter dan bestrijden.

François werkt zonder contract voor de zakelijke markt. Waarom zou je je bedrijf jarenlang binden terwijl je niet weet of je tevreden blijft. Wij werken met abonnementen waar je elke maand mee kunt stoppen. Snap je nu waarom wij service en klanttevredenheid zo belangrijk vinden ?

Wij zijn uiteraard volledig gediplomeerd!

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.