Wat kost muizen bestrijden

Diervriendelijk af van uw muizenprobleem

Wat kost muizen bestrijden is een veel gestelde vraag, als mensen François bellen. 

Heb je last van muizen dan willen de meeste huishoudens dit probleem snel en adequaat opgelost hebben. Als professioneel ongedierte adviseur kan François je daarbij heel goed helpen. Je hebt bij hem altijd de keus om benodigde acties zelf uit te voeren, of om het uit te besteden aan hem.

François vind het belangrijk dat je ten aller tijde wordt geholpen met een duurzame oplossing. Uiteindelijk is dat de goedkoopste manier om een muizenprobleem aan te pakken. En hier komt dan direct een flink stukje ervaring kijken die hij meebrengt als professioneel ongedierte adviseur.

In de praktijk hoor ik vaak dat men al van alles heeft geprobeerd, maar dat het muizenprobleem nog steeds niet is opgelost, en steeds terug blijft komen. De kosten daarvan blijven dus ook doorlopen want als je steeds iets anders probeert zijn daar kosten aan verbonden. Vaak denken mensen dan voordeliger uit te zijn, maar de praktijk leert dat dat niet zo is. 

Inspectie muizen

Heb je last van muizen dan is het belangrijk om te weten met welke soort je te maken hebt. Als je dat weet dan kun je gerichte actie ondernemen. Soms denken mensen last te hebben van ratten maar dan blijken het spitsmuizen te zijn. 

Elke soort heeft een specifieke aanpak om de overlast te stoppen. Een ander belangrijk punt om te onderzoeken tijdens een inspectie is waar het muizenprobleem vandaag kan komen……..

 1. Wat is een mogelijke oorzaak? 
 2. Zitten er openingen in de buitenmuur?
 3. Zijn er binnen openingen en doorgangen?
 4. Zijn er voedselbronnen?
 5. Zijn er schuil- en nestplaatsen?
 6. Waar hoor en zie je muizen?
 7. Waar vindt je uitwerpselen?
 8. Hoeveel uitwerpselen vind je?
 9. Hoe lang heb je al overlast?
 10. Zie je waar ze wegschieten?

Allemaal vragen die François aan je stelt om vervolgens een goede inspectie te kunnen doen en je te voorzien van een duurzaam advies. 

Wat kost muizen bestrijden?

Wat het kost om op een duurzame manier muizen te bestrijden is bij benadering te zeggen nadat er een grondige inspectie is gedaan, en als je François hebt voorzien van de juiste informatie. 

Bel je François van Brabant Ongedierte Bestrijding dan zijn de kosten van een inspectie met advies voor een standaard woning €65. Voor bedrijven is de prijs afhankelijk van de grootte en omvang van het muizenprobleem. 

Uit de inspectie komt een advies met maatregelen welke verschillend zijn per woning. Soms hoeft er maar een kleine opening dicht gemaakt te worden en komt er bijvoorbeeld €5 euro bij, maar het kan ook voorkomen dat er meer of zelfs veel meer gedaan moet worden. Die prijs kan François je exact geven als hij een inspectie heeft gedaan. 

Je hebt natuurlijk altijd de keus om dingen zelf te doen of ze door François te laten doen. 

Voordelen muizen inspectie

Laat je een muizen inspectie doen door een professioneel ongedierte adviseur zoals François dan heeft dat de volgende voordelen:

 1. Hij weet waar hij moet kijken en zoeken.
 2. Hij ziet dingen waar jij overheen kijkt.
 3. Hij geeft duurzaam advies.
 4. Hij heeft de juiste middelen en materialen.
 5. Je hebt de keus om zelf dingen te doen.
 6. Hij werkt probleemoplossend.

   

De te nemen maatregelen worden apart in rekening gebracht. Dus heb ik een inspectie gedaan en je laat mij het advies uitvoeren dan komen die kosten er nog bij. Natuurlijk is dat altijd in overleg en nogmaals heb je de keus om ook zelf dingen te doen. 

Herhaal bezoeken muizen bestrijden

Met het advies wat ik geef wil ik in principe een muizenprobleem in één keer goed aanpakken. Heel vaak lukt dat wel, maar niet altijd. Een herhaalbezoek kost telkens €65 exclusief eventueel benodigde materialen. 

Gifvrij Plaagdier Management

Gifvrij Plaagdier Management is een werkwijze welke door François is ontwikkelt. Kortgezegd komt het erop neer dat muizen bestrijden in principe gebeurd zonder gebruik te maken van giftige bestrijdingsmiddelen. 

François komt dus geen gif bakjes zetten met als doelstelling om die regelmatig te komen vullen en facturen te blijven sturen.

Nee……..Gifvrij Plaagdier Management is erop gericht om je te helpen met een duurzame en milieuvriendelijke manier om van je muizenprobleem af te komen en juist zo min mogelijk herhaalbezoeken. 

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.