Muizenbestrijding Rosmalen

Zonder muizengif. Veilig, duurzaam en milieuvriendelijk!

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.

Jouw lokale ongediertebestrijder François

François is de lokale ongedierte adviseur van Rosmalen. Sinds 2012 is Francois met zijn bedrijf Brabant Ongedierte Bestrijding actief in deze mooie plaats.

Francois richt zich in hoofdzaak op het verhelpen en voorkomen van ongedierteproblemen. Met name op preventieve maatregelen omdat hij ervan overtuigd is dat met de juiste ongediertepreventie veel overlast, stress en ellende achteraf voorkomen kan worden.

Voorkomen is beter dan achteraf bestrijden zegt François altijd. Het is nimmer zijn doel om zo vaak mogelijk bij je terug te komen, maar juist het tegenovergestelde. Binnen een straal van 5 kilometer is François jou ongediertepreventie specialist, die graag voor je klaar staat.

Eerlijk advies, duidelijke afspraken van te voren, klantvriendelijk, oplossingsgericht, duurzaamheid en het milieu staan bij hem hoog in het vaandel.

Gespecialiseerd in muizen bestrijden zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen

Francois werkt al sinds 2012 zoveel als mogelijk gifvrij tegen overlast van muizen. In 98% van de gevallen is zijn gifvrije werkwijze afdoende om een muizenprobleem duurzaam op te lossen. Francois werkt hoofdzakelijk voor particuliere opdrachtgevers. Hij heeft hier jaren geleden bewust voor gekozen.

Muizen bestrijden zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen vergt een andere aanpak van werken en denken. Simpelweg enkele bakjes met muizengif plaatsen past absoluut niet in de werkwijze van Francois. Hij wil overlast van muizen duurzaam oplossen en zo min mogelijk bij je terug komen. Uiteindelijk is zijn werkwijze goedkoper en het resultaat is beter, en voor de lange termijn opgelost.

Muizen bestrijden zonder gebruik van muizengif 

Brabant Ongedierte Bestrijding gevestigd te Rosmalen is gespecialiseerd in muizen bestrijden zonder giftige bestrijdingsmiddelen. Daarnaast kan Brabant Ongedierte Bestrijding helpen met bestrijden van ratten, zilvervisjes en wespen. Francois van Iersel (de eigenaar) doet dit zoveel als mogelijk zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen. Bestrijden van wespen is daarbij een uitzondering. Dit kan helaas niet altijd zonder chemische bestrijding.

Duurzaam en milieuvriendelijk 

  • veilig 
  • zonder gif
  • duurzaam
  • milieuvriendelijk
  • geen dode beesten in huis
  • geen stank

Geen lange wachttijden

Francois vindt het belangrijk dat je snel en correct wordt geholpen. Hij komt als het kan de zelfde dag nog bij je kijken om te inspecteren wat er aan de hand is. Je hoeft geen formulier in te vullen, maar gewoon de telefoon pakken en hij staat voor je klaar. Bel direct naar 06-19937873

Bij Brabant Ongedierte Bestrijding van François kunt je terecht voor overlast van muizen, ratten, zilvervisjes en in het wespenseizoen voor wespenbestrijding.

Wat kost muizen bestrijden?

Elke situatie is anders en Francois dient elke situatie daarom steeds opnieuw te bekijken. Als je hem belt kun je een afspraak inplannen voor een inspectie met een daaruit vloeiend advies. De kosten van een inspectie met advies zijn €65 voor particulieren. De kosten van een bedrijfsinspectie met advies zijn afhankelijk van de grootte van het bedrijf, maar Francois spreekt de kosten van te voren met je af. 

Bijkomende kosten spreekt Francois na zijn inspectie met je door. Je bent dan vrij om eventuele maatregelen zelf uit te voeren of om het door Francois te laten doen. Benodigde materialen kan Francois je ook leveren en hij kan je uitleggen hoe je daarmee het beste resultaat kunt behalen. Je kunt dan zelf je muizenprobleem als een professional aanpakken maar met veel minder kosten. Natuurlijk kun je ook alles door Francois laten doen nadat je met hem een vast bedrag hebt afgesproken. 

Muizen bestrijden volgens de werkwijze van Francois wordt altijd gedaan op een manier dat er een oplossing komt voor de lange termijn. Duurzaamheid is voor Francois geen loze marketing kreet maar een manier van werken die in zijn DNA zit. Uiteindelijk blijkt in alle gevallen dat deze manier van werken minder kost op de lange termijn. 

Wil jij weten hoe Francois zijn gifvrije werkwijze is bel hem dan gerust voor meer uitleg of voor het direct inplannen van een afspraak. Bel direct 06-19937873.

Duurzaam Muizen Bestrijden

François van Brabant Ongedierte Bestrijding te Rosmalen vindt het belangrijk dat wat hij doet, ook echt duurzaam is. Dat is de rede dat hij geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt tegen muizen, mits het niet anders kan.

Overlast van muizen kan volgens François alleen met muizengif nooit duurzaam opgelost worden. Hij wil het graag goed doen met respect voor het milieu en de natuur.

Wist jij dat er jaarlijks bijna 800.000 kilogram muizen- en rattengif wordt verbruikt in Nederland? François weigert om daaraan mee te werken omdat er goede gifvrije alternatieven zijn. Ongediertebestrijding is dan ook een woord wat hij liever niet in de mond neemt. Ongediertepreventie is waar het om draait en jou belang staat bij François bovenaan.

Wilt je meer weten over de werkmethode van François neem dan direct contact met hem op.

Dekkingsgebied

Klantreviews op Google