Wespennest verwijderen

Laat het over aan de professionals!

Vandaag gebeld = Vandaag hulp

Zelf een wespennest verwijderen kan zeer gevaarlijk zijn. De wespen in het nest voelen zich bedreigd en worden agressief. Dit kan ervoor zorgen dat ze jou en andere zullen steken om hun nest met jonge wespen te verdedigen.

Neem geen risico

Om je van wespen te ontdoen hoef je het nest niet te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat het risico het kleinst is dat ze jou of iemand anders zullen steken is het zaak om een expert in te schakelen. Een wespennest dient op een professionele manier behandeld te worden. Een professional heeft een wespenpak en speciale apparatuur om wespen doeltreffend te bestrijden.

Volwassen wespennest

Volwassen wespennesten vindt je alleen in de nazomer. Om een groot volwassen wespennest te bestrijden zal er zeker een expert moeten komen. Het risico dat je wordt gestoken is erg groot en het aantal wespen zal in de duizenden kunnen belopen.

Wespen advies

Brabant Ongedierte Bestrijding kan je helpen met een snelle oplossing. François  heeft zijn opleiding gevolgd bij het Kennis en Adviescentrum voor Dierplagen en is vakbekwaam ongediertebestrijdingstechnicus. François draagt beschermende kleding waardoor hij veilig is tijdens de behandeling.
 
François geeft 100% seizoen garantie op de bestrijding van een wespennest. Tevens voorziet hij je van advies waardoor de kans op een nieuw nest in de toekomst kan worden voorkomen.
 
Wespennesten zitten vaak in spouwmuren en op plaatsen waar je niet bij kunt. Het verwijderen van het nest zelf is niet nodig na een vakkundige behandeling.

Wespennest verwijderen

Een wespennest dat is behandeld hoeft niet verwijderd te worden. Een oud nest zal nooit hergebruikt worden in het nieuwe jaar. Nieuwe wespennesten worden gebouwd op locaties waar ze beschermd kunnen nestelen en waar gemakkelijk toegang is tot de buitenwereld. Kun je een wespennest vroeg in de zomer ontmantelen dan kun je daar een groot wespennest mee voorkomen. Let goed op dat je niet allergisch bent voor een wespensteek. Dit kun je laten testen bij je huisarts. Heb je last van een wespennest rondom je woon en of leefomgeving dan is het zaak dat het op een professionele manier behandeld wordt.

Brabant Ongedierte Bestrijding is jou wespenspecialist. Bel François en hij komt je dezelfde dag nog helpen. 

Als François een wespennest zonder bestrijdingsmiddel kan verwijderen zal hij dat ook zeker doen, en geen bestrijdingsmiddel gebruiken. Dit kan echter alleen als het ook voor François geen gevaarlijke situatie teweeg brengt.

 
 

Vandaag gebeld is vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan Francois je vandaag nog komen helpen.

Vandaag gebeld is
vandaag geholpen!

Wil je graag snel geholpen worden, dan kan ik je vandaag nog komen helpen.