Wespennest bestrijden is een vak

Geschreven door: François van Iersel
Wespennest bestrijden is een vak

Wespennest bestrijden is een vak. Als je in de zomertijd een wespennest ontdekt kun je dit niet zomaar gaan bestrijden op eigen houtje. Je dient rustig te blijven en de wespen niet angstig te maken. Als je bijvoorbeeld de ingang van een wespennest afsluit zal je de wespen boos maken en zullen ze een andere weg naar buiten knagen, waarna ze alleen maar meer overlast voor je zullen veroorzaken. Het risico dat ze je woning binnen komen is erg groot als je de ingang afsluit.

Schakel professionals in

De gemeente zal je kunnen doorverwijzen naar de milieudienst als je professionele hulp wenst bij het wespennest bestrijden. Ook kan je zelf op zoek gaan naar een bedrijf in ongediertebestrijding. Deze bedrijven weten wat ze doen en hebben speciale uitrusting om goed te kunnen omgaan met boze wespen en zo ook een wespensteek te voorkomen.

De wespenbestrijders weten ook hoe je kunt voorkomen dat de wespen terugkomen, zodat je niet hetzelfde jaar nog weer overlast hebben. Het nadeel van ongediertebestrijdingsbedrijven is wel dat ze vaak met chemicalien werken, maar hier kan je op letten bij het kiezen van het bedrijf. Vaak zijn er wel meerdere opties in je gemeente of provincie.

Seizoensgarantie

Mocht je wel weer een wespennest rondom je huis krijgen of wordt het oude nest toch hersteld geeft het ongediertebestrijdingsbedrijf vaak een seizoensgarantie. De seizoensgarantie houdt in dat je het bedrijf weer kan bellen als de wespen terugkomen en ze zullen je dan kosteloos nogmaals helpen. Dit verschilt wel per bedrijf en hier zou je dus op kunnen letten bij het kiezen van het juiste bedrijf wat je wespennest zal bestrijden. Op deze manier kan je verzekerd zijn dat het wespennest in je direct leefomgeving compleet verwijdert wordt.

Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding geeft je 100% garantie op terugkeer van een wespennest op dezelfde plaats.  Vandaag gebeld is vandaag geholpen en Francois geeft je advies hoe je wespennesten kunt voorkomen voor het volgende jaar.

Heb je last van een wespennest en wil je er direct vanaf, bel dan gewoon naar de wespenspecialist van Rosmalen en omstreken, Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie. Vandaag gebeld is vandaag geholpen. 06-19937873

wespennest is tuin onder planten

Wespennest bestrijden Rosmalen vanaf     € 60
Wespennest bestrijden Den Bosch vanaf    € 65
Wespennest bestrijden Berlicum, Den Dungen, Vught, Vlijmen, Hedel vanaf € 65
Wespennest bestrijden Waalwijk, Udenhout, Boxtel, Schijndel, Heeswijk-Dinther, Heesch, Heusden, Veghel, Zaltbommel € 75

Verder gelegen plaatsen kan allemaal, maar altijd in overleg. Reistijd kost gewoonweg erg veel geld en die zal Francois in rekening moeten brengen. De kosten zijn  ook afhankelijk van de plaats waar een wespennest zit.

Hulp nodig?

Heb je een ongedierteprobleem met muizen, ratten, wespen of zilvervisjes waar je zelf écht niet uit komt? Neem dan contact op met Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding. Francois helpt je graag dit probleem vakkundig op te lossen. Vandaag gebeld is vandaag geholpen!