Professionele wespennest bestrijders

Geschreven door: François van Iersel
Professionele wespennest bestrijders

In de zomer kom je regelmatig wespennesten tegen. Niet elk wespennest is gevaarlijk voor de mens. Als een wespennest is gebouwd door de koningin op een plaats in je directe leefomgeving kan het echter wel gevaar opleveren. Complete verwijdering of bestrijding van het nest is dan vaak nodig.

Gevaarlijke of vervelende locaties van wespennesten

De koningin begint in de lente aan de bouw van haar wespennest. In de zomer zal er dus het meeste overlast zijn. Als je een wespennest ontdekt op je zolder of in een spouwmuur wil je er vanaf. Ook als je een wespennest ziet vlakbij openbare gelegenheden zoals scholen of ziekenhuizen kan je hier melding van maken.

Als je vaak wespennesten in je buurt ziet kan je dit melden aan gemeentes. Dan kan je gemeente verder actie ondernemen om dit te voorkomen. En zal de gemeente misschien zelf professionele hulp in schakel om de wespen te bestrijden. Tegenwoordig doen gemeentes niet meer aan wespenbestrijding en moet je een wespen bestrijder bellen in de buurt.

Schakel professionals in

Een wespennest bestrijden is gevaarlijk en een complete verwijdering moet je nooit zelf doen. Schakel via de gemeente de milieudienst in, of zoek in de Gouden Gids naar een lokale ongediertebestrijdingsbedrijf om je wespennest aan huis te bestrijden. In België zal je vaak contact moeten zoeken met de brandweer voor het bestrijden van een wespennest. De professionals zullen weten wat er gedaan moet worden om ervoor te zorgen dat het wespennest niet terugkomt en dat een wespennest bestrijden in je huis een eenmalig gebeuren is.

Maak een wespennest nooit dicht

Ik heb het al diverse keren mee gemaakt dat mensen een wespennest dicht maken. Doe dat absoluut niet. Wespen vinden altijd een uitgang en het risico dat ze naar binnen komen is dan erg groot. Zijn ze agressief dan kan dat zeer gevaarlijke situaties opleveren.

Heb je last van een wespennest en wil je er direct vanaf, bel dan gewoon naar Francois de wespenspecialist van Rosmalen en omstreken. Vandaag gebeld is vandaag geholpen. 06-19937873

wespennest onder dakpannen

Wespennest bestrijden Rosmalen vanaf     € 60
Wespennest bestrijden Den Bosch vanaf    € 65
Wespennest bestrijden Berlicum, Den Dungen, Vught, Vlijmen, Hedel vanaf € 65
Wespennest bestrijden Waalwijk, Udenhout, Boxtel, Schijndel, Heeswijk-Dinther, Heesch, Heusden, Zaltbommel € 75

Verder gelegen plaatsen kan allemaal, maar altijd in overleg.

Hulp nodig?

Heb je een ongedierteprobleem met muizen, ratten, wespen of zilvervisjes waar je zelf écht niet uit komt? Neem dan contact op met Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding. Francois helpt je graag dit probleem vakkundig op te lossen. Vandaag gebeld is vandaag geholpen!