Hoe werkt professionele wespenbestrijding?

Geschreven door: François van Iersel
Hoe werkt professionele wespenbestrijding?

In de zomertijd komen de wespen tevoorschijn en kan het zijn dat je last krijgt van een wespennest in je directe omgeving. Professionele wespenbestrijding is dan noodzakelijk. Voor het wespennest bestrijden kan je een wespenbestrijdingsbedrijf inschakelen. Deze professionals weten precies hoe je wespen veilig kan verwijderen, en vervolgens hoe je terugkeer van het wespennest kan voorkomen.

Betrouwbaar materiaal

Wespenbestrijding door gecertificeerde bedrijven gebeurt professioneel en vaak geven deze bedrijven je ook seizoensgarantie. De wespenbestrijders hebben materiaal zoals een wespenpak om een wespensteek te voorkomen, maar ook middelen voor het verwijderen van het wespennest.

Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding voor professionele wespenbestrijding geeft 100% seizoensgarantie. Komt een wespennest terug op dezelfde plaats dan komt hij het GRATIS opnieuw over doen.

Werkwijze

Professionals zullen als eerste de aanvliegroute van het wespennest vaststellen, zodat het wespennest kan worden gevonden als het op een onopvallende plaats zit. Daarna zal je zien dat ze poeder in de ingang van het wespennest spuiten waar de wespen suf van worden. De wespen dragen dit poeder met zich mee naar binnen zodat ook de koningin binnen in het nest in aanraking komt met het poeder. Binnen enkele uren zul je geen last meer hebben van de wespen.

Zelf het wespennest bestrijden

Er zijn poeders en sprays beschikbaar in bijvoorbeeld tuincentra. Je kan dan zelf het wespennest bestrijden. Als je hieraan begint doe dit dan als het al donker is. Als het donker is zullen de meeste wespen in het nest zijn, een lamp gebruiken om de spray of poeder toe te passen is dan ook niet slim, want hier worden de wespen wakker van. Mocht je twijfelen, kan je altijd beter een ongediertebestrijdingsbedrijf inschakelen.

Wespen bestrijden is een vak waarvoor je beschermende kleding en een masker moet dragen. Mensen zelf willen even vlug een wespennest bestrijden en geld uit sparen. Dat laatste begrijp ik maar er kleven nogal wat risico`s aan het zelf bestrijden van wespennesten.  Laat het gewoon door een professional zoals Francois doen, met jarenlange ervaring.

Heb je last van een wespennest en wil je er direct vanaf, bel dan gewoon naar de wespenspecialist van Rosmalen en omstreken, Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie. Vandaag gebeld is vandaag geholpen. 06-19937873

Wat kost professionele wespenbestrijding ?

Wespennest bestrijden Rosmalen vanaf     € 60
Wespennest bestrijden Den Bosch vanaf    € 65
Wespennest bestrijden Berlicum, Den Dungen, Vught, Vlijmen, Hedel vanaf € 65
Wespennest bestrijden Waalwijk, Udenhout, Boxtel, Schijndel, Heeswijk-Dinther, Heesch, Heusden, Veghel, Zaltbommel €75

Verder gelegen plaatsen kan allemaal, maar altijd in overleg.

Zie hier onder meer over professionele wespenbestrijding per gemeente.

Hulp nodig?

Heb je een ongedierteprobleem met muizen, ratten, wespen of zilvervisjes waar je zelf écht niet uit komt? Neem dan contact op met Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding. Francois helpt je graag dit probleem vakkundig op te lossen. Vandaag gebeld is vandaag geholpen!