Collectieve bestrijding van ongedierte

Geschreven door: François van Iersel
Collectieve bestrijding van ongedierte

In het geval je wordt geconfronteerd met ongedierte kun je een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding inschakelen. Als je te maken hebt met ongedierteplaag en je woont bijvoorbeeld in een flatgebouw, is het zaak om het als collectief te bestrijden. Als iemand in een flatgebouw te maken heeft met een zilvervisjesplaag of een kakkerlakkenplaag, kijken bestrijders ook of mensen ernaast, beneden of erboven, ook last hebben van kakkerlakken of zilvervisjes. Soms gaat men enqueteren om te zien tot waar de klacht loopt.

Als de bestrijders in een flatgebouw willen bestrijden, komen ze nog wel eens voor verrassingen te staan. Er zijn mensen die niet willen dat een bestrijder bij hen in huis komt. En als bestrijder kun je natuurlijk ook niet de deur forceren. Maar mogelijk dat dit wel een woning is waar het nest van de kakkerlakken of zilvervisjes zit. Dan spuit je wel bij de andere huizen, maar aan de haard kun je niks doen. Dat moet via allerlei instanties uitgespeeld worden om die mensen zover te krijgen.

Als je te maken hebt met zilvervisjes of kakkerlakken kun je dus eerst bij je buren langs gaan. Als blijkt dat zij er ook last van hebben is het zaak om een bedrijf in te schakelen. Mochten je buren geen last hebben van ongedierte, dan kun je trachten om het eerst zelf op te lossen met lokdoosjes, maar vaak zijn deze niet afdoende. Er zijn overigens wel nieuwere technieken zoals bepaalde apparatuur die je in stopcontact kunt doen. Wil je direct verlost worden van een ongedierteplaag, dan kun je het best een professioneel bedrijf inschakelen.

François van Brabant Ongedierte Bestrijding en Preventie werkt het liefst met gifvrije methodes en toepassingen. Ik kan bij je de situatie komen bekijken, inventariseren en je adviseren welke gifvrije methode bij u zou passen.

Daar waar mogelijk werken wij zonder gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen in Rosmalen en omstreken.

Bel François van Brabant Ongedierte Bestrijding 06-19937873 

kakkerlakken muizen wespen bestrijding

Hulp nodig?

Heb je een ongedierteprobleem met muizen, ratten, wespen of zilvervisjes waar je zelf écht niet uit komt? Neem dan contact op met Francois van Brabant Ongedierte Bestrijding. Francois helpt je graag dit probleem vakkundig op te lossen. Vandaag gebeld is vandaag geholpen!